Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan Belgemen; Hadi gelin bunlarıda inkar edin dedi ve Meydan okudu!

Eskil Belediye Başkanı Necati

Eskil Belediye Başkanı Necati Belgemen, görev süresi boyunca gerçekleştirdiği hizmetleri değerlendirdi.

Başkan Necati Belgemen yaptığı basın açıklamasında, ilçenin gelişimine dikkat çekti.

Belgemen, açıklamasında “Sevgili Eskil halkı, bazı kişiler 5 yılda Eskile hiçbir şey yapılmadı deseler de gerçekler saklanıp çuvala sığmıyor.

Her şey apaçık, ayan beyan ortada. Hadi bunlarda yapılmadı deyin, inkar edin; ilçenin nasıl geliştiğini içerden dışardan gelen herkes görüyor” dedi.

Ayrıca, belediyenin bütçesinin Aksaray hariç bütün belediyelerin toplam bütçesinden daha fazla olduğunu vurgulayan Başkan Belgemen, bu başarıyı elde etmelerinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Belgemen, “Bu imkanı bize sağlayan başta Cenab-ı Allah’a, iktidarımıza, devletimize, Valilerimize, milletvekillerimize, il başkanlarımıza, Kaymakam’larımıza, ilçe başkanlarımıza, teşkilat’larımıza, belediye meclis üyelerimize, belediye müdür ve personelimize çok kıymetli halkımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı.

Birlik, beraberlik, azim ve gayretle çözülmeyecek Allah’ın izniyle hiçbir problem yoktur diyerek sözlerine devam eden Başkan Belgemen, Allah hepsinden razı olsun” sözleriyle açıklamasını sonlandırdı.

Eskil Belediye Başkanı Necati Belgemen’in 4,5 yıllık hizmetlerini değerlendirdiği bu açıklama, ilçenin yaşadığı değişim ve gelişim hakkında önemli bilgiler sunarak yapılan yatırım ve hizmetlerin fotoğraflarını paylaştı. Haber Avni Kuru