Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Baharın müjdesi: Güzelyurt’ta Hıdırellez Şenlikleri dolu dolu geçti!

Güzelyurt’ta Hıdırellez şenlikleri coşkusu: Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Can Alperen Taşavlı’ dan anlamlı mesajlar.

Güzelyurt'ta Hıdırellez şenlikleri coşkusu:

Aksaray’ın Güzelyurt İlçesi’nde Belisırma Köyü’nde düzenlenen Hıdırellez Şenliklerine büyük katılım.

Aksaray’ın Güzelyurt İlçesi’nde düzenlenen Hıdırellez şenliklerinde, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Can Alperen Taşavlı, geleneksel değerleri ön plana çıkararak anlamlı mesajlar verdi.

Güzelyurt İlçesi Belisırma Köyü Mesire Alanı’nda düzenlenen Hıdırellez şenlikleri, bölge halkının yoğun ilgisiyle karşılandı. Aksaray İl Özel İdare Genel Sekreteri Vali Yardımcısı Hakan Kılınçkaya’nın yanı sıra İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Can Alperen Taşavlı, il genel meclis üyeleri, kurum amirleri ve vatandaşlar, şenliğe katılarak geleneksel etkinliğe destek verdiler.

Şenlikler sırasında konuşan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Can Alperen Taşavlı, Hıdırellez’in manevi önemine vurgu yaparak, bu tür kültürel etkinliklerin birlik ve beraberliğin pekiştirilmesine büyük katkı sağladığını belirtti. Taşavlı, doğanın uyanışının ve baharın müjdecisi olan bu özel dönemde, halkın bir araya gelip kaynaşmasının önemine değinerek, şenliğe katılanlara teşekkür etti.

Güzelyurt’ta düzenlenen Hıdırellez şenlikleri, bölge halkının kültürel ve geleneksel değerlerine sahip çıkma ve birlikte keyifli vakit geçirme fırsatı bulduğu önemli bir etkinlik oldu. Hakan Hidayet Deniz