Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ayhan Erel’den İYİ Parti’ye sert ayrılık: Hoşçakal İYİ Parti!

27. dönem Aksaray Milletvekili Av. Ayhan Erel, kurucusu olduğu İYİ Parti’den istifa ettiğini duyurdu. “Hoşçakal boğazıma düğümlenen İYİ Parti hayalleri…” dedi.

27. dönem Aksaray Milletvekili

İYİ Parti 27. dönem Aksaray Milletvekili Av. Ayhan Erel, sürpriz bir kararla partisinden ayrıldığını açıkladı. Sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yapan Erel, İYİ Parti ile yollarını ayırdığını şu sözlerle duyurdu:

“Hoşçakal boğazıma düğümlenen İYİ Parti hayalleri… Hoşçakal İYİ Parti… Hoşçakalın cesur yürekli arkadaşlarım…” ifadelerini kullanan Erel, duygusal bir veda mesajı yayımladı. Partisinin kurucuları arasında yer alan Erel, “Tüm arkadaşlarım adına Sayın Genel Başkanımızla vedalaşarak kurucusu olduğum İYİ Parti üyeliğini sona erdirdim. İYİ Parti’ye ve arkadaşlarıma güzellikler diliyorum.” diyerek istifa ettiğini resmen ilan etti.

İYİ Parti’den istifa eden Ayhan Erel’in bundan sonraki siyasi hayatına nasıl bir yön vereceği merak konusu olurken, bu ayrılığın partide nasıl yankı bulacağı ve ne gibi etkiler doğuracağı da gündemdeki yerini koruyor. Hakan Hidayet Deniz