Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ATSO’da Kasım Ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası’nın Kasım ayı olağan Meclis Toplantısı, gündem maddelerinin değerlendirilmesi ve iş dünyasına yönelik çalışmaların ele alınmasıyla tamamlandı.

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası’nın Kasım ayı olağan Meclis Toplantısı,

Aksaray TSO Meclis Başkanı Fatih Tekin başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş’ın yanı sıra yönetim kurulu ve meclis üyeleri katıldı. Meclis Salonunda düzenlenen toplantıda, oda faaliyetleri, üyelerle ilgili çalışmalar, devam eden projeler ve önümüzdeki dönemde planlanan faaliyetler üzerine kapsamlı değerlendirmeler yapıldı.

Toplantıda ayrıca kent ekonomisinin mevcut durumu, sektörlerde yaşanan gelişmeler ve iş dünyasının beklentileri üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Yönetim kurulu, yapılan çalışmaların sürdürülebilirliğine dikkat çekerek, Aksaray’ın ekonomik gelişimi için tüm kurumlarla iş birliği içinde hareket etmeye devam edeceklerini ifade etti.

ATSO’nun Kasım ayı meclis toplantısı, alınan kararların iş dünyasına katkı sunması temennisiyle sona erdi.

Haber Merkezi