Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ASÜ’den iklim ve afet için iş birliği ziyareti

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) İklim Değişikliği ve Afet Farkındalık Yönetim Kurulu üyeleri, Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız’ı makamında ziyaret etti. Görüşmede, iklim değişikliği ve afetlere yönelik yürütülen çalışmalar ele alındı.

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) İklim Değişikliği ve Afet Farkındalık Yönetim Kurulu

Ziyarette, özellikle gençlerin afet farkındalığının artırılması, spor ve gençlik faaliyetleriyle çevresel duyarlılığın güçlendirilmesi konularında yapılabilecek ortak projeler masaya yatırıldı. Mevcut çalışmaların yanı sıra hayata geçirilmesi planlanan yeni projeler hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, kurumlar arası iş birliğinin önemine dikkat çekerek, “Gençlerimizi iklim değişikliği ve afet bilinciyle donatmak, geleceğe yapılan en değerli yatırımlardan biridir. Bu doğrultuda üniversitemizle birlikte çalışmaktan memnuniyet duyuyoruz,” ifadelerini kullandı.

ASÜ İklim Değişikliği ve Afet Farkındalık Yönetim Kurulu üyeleri de desteklerinden dolayı İl Müdürü Yıldız’a teşekkür ederek, bilimsel bilgi ile saha uygulamalarını bir araya getiren projelerin toplumsal farkındalığa önemli katkılar sağlayacağını vurguladı.

Ziyaret, önümüzdeki dönemde ortak eğitim programları, farkındalık etkinlikleri ve gençlere yönelik uygulamalı çalışmaların hayata geçirilmesi temennisiyle sona erdi.

Avni Kuru