Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ASÜ Sporcuları Rektörlerle buluştu: Hentbol Arenasının yıldızları konuştu!

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Kadın ve Erkek Hentbol Takımları, 19. Türkiye Üniversiteler Yaz Spor Oyunları’ndaki başarılarını kutlamak için Rektör Prof. Dr. Alpay Arıbaş’ı ziyaret etti. Kadın takımı, Hentbol Süper Ligini ikincilikle tamamlarken, erkek takımı aynı organizasyonu beşincilikle sonuçlandırdı.

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Kadın

ASÜ’nün gurur kaynağı olan kadın hentbol takımı, üniversiteler arası müsabakalarda gösterdiği üstün performansla Türkiye’nin dikkatini çekti. Hentbol Süper Ligini ikincilikle tamamlamaları, takımın ne kadar iddialı olduğunu gösterdi.

ASÜ Erkek Hentbol Takımı da organizasyonda beşinci sırayı alarak üniversiteler arası hentbol arenasında önemli bir başarıya imza attı.

Rektör Prof. Dr. Alpay Arıbaş, takımların başarısından dolayı duyduğu gururu dile getirerek sporcuları tebrik etti. Ziyaret sırasında, sporcuların başarılarının devamını dileyen Rektör Arıbaş, üniversite adına sporcuları desteklemeye devam edeceklerini belirtti. Takım üyeleri, Rektör Arıbaş’a verilen destekten dolayı teşekkür ederek kazandıkları kupaları takdim ederek, ASÜ’nün spor alanındaki başarılarını daha da ileri taşıma sözü verdiler. Bu ziyaret, ASÜ’nün sportif başarılarını daha da pekiştirirken, üniversite ve sporcular arasındaki dayanışmayı güçlendirdi.

Hakan Hidayet Deniz