Aksaray Belediyesi, geleceğin iletişimcilerini ağırladı. Aksaray Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü öğrencileri, Belediye Başkanı Evren Dinçer’in davetiyle belediye hizmet binasında bir araya geldi. Ziyarette, belediyenin Basın Yayın Birimi’nin yürüttüğü çalışmalar tanıtılarak, iletişim ve medya yönetimi süreçleri hakkında kapsamlı bilgiler aktarıldı.

Başkan Dinçer, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, “Bilgi paylaşarak çoğalır; tecrübe aktararak değer kazanır. Aksaray’ın yarınlarına yön verecek gençlerin bu tür deneyimlerle gelişmesi bizler için gurur verici,” ifadelerini kullandı. Dinçer, belediye bünyesinde yürütülen iletişim faaliyetlerinin şeffaflık, doğru bilgilendirme ve kamu yararı ilkeleri çerçevesinde şekillendiğini belirtti.
Öğrenciler, belediye iletişim süreçlerini yakından tanıma fırsatı bulurken, uygulamalı deneyimlerin mesleki gelişimlerine katkı sağlayacağını dile getirdi. Ziyaret boyunca öğrenciler, Basın Yayın Birimi çalışanlarıyla bir araya gelerek saha çalışmaları ve medya planlaması konularında sorular yöneltti.
Program sonunda Başkan Dinçer, katılımcı öğrencilere ve öğretim üyelerine teşekkür ederek, “Eğitimle toplumun geleceğini inşa ediyoruz. Gençlerimizin vizyonuna katkı sunmak bizim için her zaman bir gururdur,” dedi. Ziyaret, öğrenciler için hem öğretici hem de ilham verici bir deneyim olarak tamamlandı.
Ağustos Gerçe

