Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ASTİM Sanayi Sitesi’nde kriz çözüldü: Esnafın bekleyişi sona eriyor!

Aksaray Madeni Sanatkarlar ve Tamirciler Esnaf Odası, elektrik abonelik sürecinde son adımı tamamladı. Esnaf ve sanatkarlar için abonelik işlemleri 8 Eylül 2024’te başlıyor.

Aksaray Madeni Sanatkarlar ve

Aksaray Madeni Sanatkarlar ve Tamirciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Tekin, ASTİM Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren açık alan esnaf ve sanatkarlarının elektrik abonelikleri için gerekli son evrakların, Medaş-2 İşletmesi’ne teslim edildiğini açıkladı.

Murat Tekin, yaptığı açıklamada, esnaf ve sanatkarların uzun süredir beklediği elektrik abonelik işlemlerinin nihayet 8 Eylül 2024 Pazartesi gününden itibaren başlayacağını duyurdu. Tekin, “Medaş İşletme Sorumluları Yusuf Ay ve Cevat Soykan Müdürlerimize ve ekiplerine, süreç boyunca gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyoruz,” dedi.

Tekin, esnaf ve sanatkarların bu süreçte abonelik işlemlerini hızlandırabilmeleri için tüm gerekli belgelerin eksiksiz olarak Medaş-2 İşletmesine teslim edildiğini belirtti. Elektrik aboneliği işlemlerinin başlamasıyla birlikte, ASTİM Sanayi Sitesi’ndeki esnaf ve sanatkarların faaliyetlerini daha güvenli ve sorunsuz bir şekilde sürdürebileceklerinin altını çizdi.

Esnaf ve sanatkarlar, bu önemli gelişme ile iş yerlerinde enerji ihtiyaçlarını karşılayacak altyapıya erişim sağlarken, aynı zamanda Aksaray’ın sanayi sektörüne de katkıda bulunmaya devam edecekler.

Hakan Hidayet Deniz