Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Anneanneden izinsiz araba alan gençler ağaça çarptı ters takla attı! Ağır yaralı…

Ehliyetsiz sürücünün korkunç serüveni Aksaray’da ters takla atarak son buldu.

Ehliyetsiz sürücünün korkunç serüveni

Aksaray’da iddialara göre anneannesinin aracını izinsiz alan ehliyetsiz sürücü Kerem Y.(17) ve arkadaşı İlayda Y.E. (17) önce önüne çıkan otomobile sonra ağaça çarparak ters takla attı.Sürücü ve yolcu ağır yaralandı.

 

 

Olay; Aksaray Zafer Mahallesi 6825 sokakta meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre; Aksaray’da anneannesin aracını izinsiz alan Kerem Y.(17) ve arkadaşı İlayda Y.E. (17) gezintiye çıktı. Aksaray Zafer Mahallesi 6825 sokakta Ramazan A.(56) idaresindeki 68 KT 678 araca çarptı. Çarpışmanın etkisi ile direksiyon hakimiyetini kaybeden genç sürücü kaldırımda bulunan ağaça çarparak ters takla atarak durabildi. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı merkezine bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine 112 sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 sağlık ve itfaiye ekipleri araç içerisinde sıkışan Kerem Y. ve araçta yolcu olarak bulunan İlayda N.Ç. sıkıştığı yerden çıkartarak ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil servisine nakletti.
Burada tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu bildirilirken meydana gelen kazada araç hurdaya döndü . Polis olayla ilgili inceleme başlattı. Haber; Ağustos Gerçe