Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Amatör Kümede 9’uncu hafta programı belli oldu

A Grubu müsabakalarını Cumartesi

A Grubu müsabakalarını Cumartesi günü oynarken, B Grubu müsabakalarını Pazar günü oynayacak. A Grubu’nda liderlik koltuğuna oturan Ortaköyspor ligin ikinci yarısına galibiyetle başlayan Ekecikspor’a konuk olacak. Dağılgan 1 nolu sentetik sahada oynanacak karşılaşma saat 15:00’te başlayacak.

Grupta ikinci yarının ilk haftasında hükmen galip gelerek haftaya 22 puan ve averajla ikinci sırada giren Osmanlı 1453spor, ligin ikinci yarısına farklı mağlubiyet ile başlayan Aksaray 68spor ile Dağılgan 2 nolu sentetik sahada saat 12:00’de karşı karşıya gelecek.

A Grubu’nun son karşılaşmasında Anadolu Gençlerspor ile Aksaray Eğitimspor kozlarını paylaşacaklar. Karşılaşma Dağılgan 2. Nolu sahada saat 15:00’de oynanacak. B Grubu’nda geçen haftayı en yakın rakibini 2-0’la mağlup ederek liderliğini sürdüren Ihlaraspor ile ligin ikinci yarısına uzatma dakikalarında bulduğu gollerle galip gelen Akhisarspor Dağılgan 1 nolu Sentetik sahada saat 12:00’de mücadele edecek.

B Grubu’nun diğer karşılamasında ligin ikinci yarısına galibiyetle başlayan Osmanlıspor 8. haftayı bay geçen Tuzgölüspor’u konuk edecek. Müsabaka Dağılgan 2 nolu sentetik sahada saat 12:00’de oynanacak.
Ligin ikinci yarısına mağlubiyet ile başlayan iki takımın mücadelesinde Bağlıkayaspor ile 1957 Eyübelispor mücadele edecek. Geçen hafta son dakikalarda yediği gollerle haftayı puansız kapatan Bağlıkayaspor ile kendi evinde mağlup olan Bağlıkayaspor arasında kritik karşılaşma, ligden düşmeme adına iki takım açısından büyük önem taşıyor. Ligin ilk yarısında oynanan müsabaka eşitlikle sonuçlanmıştı. Ligde 1 puan ile son sırada bulunan Bağlıkaya ve 2 puanla bir basamak üzerinde bulunan 1957 Eyübelispor maçı Dağılgan 2 nolu sahada saat 15:00’de oynanacak.

Haber: Hakan Hidayet Deniz