Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Alkollü sürücünün kaza şoku: Motosiklet sürücüsü Hastanelik oldu!

Alkollü sürücünün motosiklete çarpmasıyla meydana gelen kaza büyük endişe yarattı.

Alkollü sürücünün motosiklete çarpmasıyla

Alkol etkisi altındaki sürücünün parkta yaşanan kaza faciası korku ve endişeye neden oldu.

Edinilen bilgiye göre; Aksaray’ın Recep Tayyip Erdoğan Parkı’nda akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazası büyük panik yarattı.

Alkol etkisi altında olduğu belirlenen 68 AEM 793 plakalı Neslihan Ş. İdaresindeki bir araç sürücüsü, park içerisinde seyir halinde olan bir motosikletle çarpıştı. Çarpışma etkisi ile motosiklet sürücüsü olay yerinden kaçtı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı merkezine bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine 112 sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri kazaya karışan sürücü Neslihan Ş. yakalayarak alkol muayenesine aldı. Yapılan test sonucunda sürücünün 2,56 promil alkollü olduğu tespit edildi. Alkollü araç kullanmaktan dolayı ehliyetine altı ay el konulan sürücüye para cezası kesildi. Daha sonra polis ekipleri tarafından polis merkezine ifadesi alınmak üzere götürüldü.

Kazada yaralanarak olay yerinden kaçan motosiklet sürücüsü ise polis ekipleri tarafından bulunarak 112 sağlık ekipleri tarafından ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri, olayla ilgili detaylı soruşturmanın devam ettiğini belirttirken motosiklet sürücüsünün sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
Fatma Altınok