Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksarayspor’dan Yılmaz Vural’a sürpriz! Kazanmak Aksaray’a yakışıyor

AKSARAY BELEDİYESPOR’U UÇURAN GALİBİYET

AKSARAY BELEDİYESPOR’U UÇURAN GALİBİYET MENEMENSPOR DEPLASMANINDA GELDİ

Aksaray’da yüzler gülüyor

Türkiye 2.ligi kırmızı grubunda mücadele eden temsilcimiz Motolux 68 Aksaray Belediyespor ligin 15’nci haftasında deplasmanda Menemenspor’u 1-0 mağlup ederek ligde varlığını hissettirdi. Bu sezon Aksaray Belediyespor ilk defa iki hafta üst üste galip gelmenin heyecanını yaşadı. Siyah- beyazlılar aldıkları bu galibiyetlerle küme düşme hattından da çıkmanın huzurunu yaşıyorlar.

Aksaray Belediyespor, Türk futbolunun önde gelen spor adamlarından Yılmaz Vurallı Menemensporu mağlup ederek te Yılmaz Vural’a ilk mağlubiyeti de tattırmış oldular. Kısaca Aksaray Belediyespor Yılmaz Vural’a güzel bir sürpriz yapmış oldu.

Aksaray Belediyespor ligde galip gelmekte sıkıntı çekiyordu. Ligde oynadığı 13 müsabaka da 2 galibiyet alarak küme düşme hattının içinde kendisini bulmuştu.

Siyah- beyazlı temsilcimiz ligin 14’ncü haftasında sahasında Somasporu 2-0, 15’nci haftasında da deplasmanda Menemensporu 1-0 mağlup ederek iki hafta da hem kalesini rakip takımlara kapattı hem de iki hafta da 6 puanı hanesine yazdırmayı başardı.

Aksaray Belediyespor iki hafta da aldığı iki galibiyetle puanını 16 yaparak grubunda 14’ncu sıraya yükselerek küme düşme hattından da uzaklaşmanın mutluluğunu, huzurunu yaşadı.

Siyah- beyazlı temsilcimiz iki hafta da kazanırken kalesini de rakip takımlara da kapatmayı başardı. Teknik direktör Şaban Yıldırım ve ekibi takıma olan oyun planını da uygulatmaya başardı.

Takımda oluşan kurumsallıkla birlikte futbolcuların Aksarayspor forması altında moralli olmaları ligin ilk yarısında oynanacak üç müsabaka öncesinde adeta moral deposu haline geldi.

Aksaray Belediyespor ilk yarının son üç haftasında önce sahasında küme düşme hattında bulunan Denizlisporu Aksaray’da konuk edecek. Daha sonra grupta orta sıralarda yer alan Sarıyer ile İstanbul’da karşılaştıktan sonra ilk yarının son maçını sahasında Düzcespor ile oynadıktan sonra tamamlayacak.

Aksaray Belediyespor ilk yarının kalan üç müsabakasından 9 puan çıkarak güce ve oyuna da sahip olduğunu oynanan iki zorlu müsabakada gösterdi.

Aksaray Belediyespor’un grupta play of mücadelesi veren önce Somasporu ardından Menemensporu gol yemeden mağlup etmesi de şehirde takıma olan güvenin, inanmanın da artmasına neden oldu. Siyah- beyazlı takımında İzmir’de oynadığı Menemenspor müsabakasına da Aksaray 68 Gençlik taraftar grubu da giderek takımı yalnız bırakmadı. Maçtan sonra futbolcular, teknik heyet, taraftarlarla birlikte fotoğraf çekinerek birlik ve beraberliklerini de gösterdiler.

Aksaray’da Yüzler gülüyor. Moraller yerinde. Hafta sonunda oynanacak olan Denizlispor müsabakasında tribünlerin dolarak takımın yanında olacaklar. Haber: Ağustos GERÇE