Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksarayspor teknik direktörü Serhat Gülpınar, önce iyi takım olmayı başarmalıyız!

Aksarayspor sahasında Adanaspor’u 5-1 mağlup ederek 8 puana ulaştı. Teknik direktör Serhat Gülpınar’dan dikkat çeken açıklamalar geldi.

Aksarayspor sahasında Adanaspor’u 5-1 mağlup ederek 8 puana ulaştı. Teknik

Aksarayspor teknik direktörü Serhat Gülpınar, önce iyi takım olmayı başarmalıyız!

 

Aksarayspor sahasında Adanaspor’u 5-1 mağlup ederek 8 puana ulaştı. Teknik direktör Serhat Gülpınar’dan dikkat çeken açıklamalar geldi.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 4. hafta mücadelesinde Aksarayspor, sahasında konuk ettiği Adanaspor’u 5-1 gibi farklı bir skorla mağlup etti. Siyah-beyazlı ekip, bu galibiyetle puanını 8’e yükselterek playoff hattına yerleşti ve haftayı 5. sırada tamamladı.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Aksarayspor Teknik Direktörü Serhat Gülpınar, alınan galibiyetin önemine değinirken takım oyununda eksiklerin olduğunu vurguladı. Gülpınar, “Adanaspor karşısında farklı kazandığımız için mutluyuz. Ancak takım olma yolunda daha yapmamız gereken çok şey var. Taraftarlarımızdan biraz daha sabır istiyoruz, rayına oturdukça daha güçlü bir oyun ortaya koyacağız” dedi

 

Öncelikli hedeflerinin ligde güvenli bir konumda yer almak olduğunu söyleyen Gülpınar, ilerleyen haftalar için ise umutlu konuştu: “Önce ligde tutunabilecek bir yerde olmayı, ardından yukarıya doğru bir hedef belirlemeyi amaçlıyoruz. Bunun için önceliğimiz gerçek anlamda bir takım olabilmek. Niğdespor maçında da kazanarak çıkışımızı sürdürmek istiyoruz.”

*Celil Acar

CHP Aksaray teşkilatından kurultay delegeleri, olağanüstü kurultay talebiyle noterde imza
Sıradaki Haber CHP’nin üst kurul delegeleri notere gittiler!