Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksarayspor teknik direktörü Bülent Yenihayat: Bu yolda emin adımlarla ilerleyeceğiz!

Siyah-Beyazlılar, yeni teknik direktörleri Bülent Yenihayat yönetimindeki ilk maçta sahadan galibiyetle ayrılarak hem moral buldu hem de liderlik koltuğunu geri aldı. Son dakikada gelen altın değerindeki golle taraftar coştu, Aksaray şampiyonluk umutlarını tazeledi.

Siyah-Beyazlılar, yeni teknik direktörleri

MOTOLUX 68 AKSARAYSPOR 3 HAFTALIK ARADAN SONRA KOLTUĞU TESLİM ALDI:
Aksaray’da liderlik coşkusu!
68 Aksaray Belediyespor, Somaspor’u 1-0 mağlup ederek yeniden zirveye yerleşti.
Siyah-Beyazlılar, yeni teknik direktörleri Bülent Yenihayat yönetimindeki ilk maçta sahadan galibiyetle ayrılarak hem moral buldu hem de liderlik koltuğunu geri aldı. Son dakikada gelen altın değerindeki golle taraftar coştu, Aksaray şampiyonluk umutlarını tazeledi.
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren 68 Aksaray Belediyespor, ligin 30. haftasında sahasında konuk ettiği Somaspor’u 88.dakikada Alim Harlak’ın attığı golle 1-0 mağlup ederek puanını 65’e çıkardı ve yeniden liderliğe oturdu. Maçın son dakikalarında gelen kritik gol, Aksaray’da büyük sevinç yaşattı.
Bu önemli karşılaşma, aynı zamanda yeni teknik direktör Bülent Yenihayat’ın takımın başındaki ilk sınavı oldu. Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği tecrübeli teknik adam, galibiyetle güzel bir başlangıç yaptı.
TARAFTARDAN SEVGİ SELİ, TRİBÜNLERDEN GÜÇ DESTEĞİ
Somaspor maçı öncesinde taraftarların yoğun ilgisiyle karşılanan Bülent Yenihayat, tribünleri tek tek dolaşarak taraftarlarla selamlaştı. Stadyumda oluşan olumlu atmosfer, oyunculara da yansıdı. Maç boyunca tribünlerden yükselen tezahüratlar, takımı son düdüğe kadar motive etti.
BÜLENT YENİHAYAT: “BU TAKIM HER ŞEYİ BAŞARABİLİR”
Karşılaşmanın ardından basına açıklamalarda bulunan 68 Aksaray Belediyespor Teknik Direktörü Bülent Yenihayat, galibiyetten duyduğu memnuniyeti şu sözlerle dile getirdi.
“Maçın zor olacağını biliyorduk. Somaspor genç, rahat ve kendini göstermek isteyen bir ekip. İlk yarıda yakaladığımız fırsatları değerlendirebilsek, farklı bir maç olabilirdi. Zaman ilerledikçe rakibin direnci arttı. Devre arasında iki oyuncu değişikliği yaptık. Sonrasında yine hamlelerle oyunu çevirmeye çalıştık. Giren, çıkan, oynayan herkes inanmıştı. Mücadeleyi bırakmadılar, takımı bu yüzden tebrik ediyorum.”


“ŞABAN HOCA’YA TEŞEKKÜR BORÇLUYUZ”
Yenihayat, görevden ayrılan eski teknik direktör Şaban Yıldırım’a da teşekkür ederek şu sözleri ekledi: “Bu takımda Şaban Hocamızın büyük emeği var. Biz onun bıraktığı yerden devam ediyoruz. Bu başarı onun da başarısıdır.”
4 FİNAL MAÇI KALDI!
Ligde sona yaklaştıklarını hatırlatan Yenihayat, kalan dört maçın adeta final havasında geçeceğini belirtti: “Önümüzde 4 final maçımız kaldı. Hedefimiz hepsini kazanarak şampiyon olmak. Taraftarlarımızdan isteğimiz, bu süreçte desteklerini bizden esirgememeleri. Tribün desteği oldukça oyuncularımız her şeyi başarabilir. İnşallah bu yolda emin adımlarla ilerleyeceğiz.”
65 puanla liderlik koltuğunda bulunan siyah- beyazlılar ligde sırasıyla Diyarbakırspor deplasmanına gidecek. Ardından 20 Nisan’da Aksaray’da Serik Belediyespor iler adeta şampiyonluk maçına çıkacak. Ligin ilk yarısında Serik’te oynanan müsabakayı Aksarayspor 1-0 geriye düşmesine rağmen 3-1 kazanmıştı. Aksarayspor, Serikspor ile oynayacağı şampiyonluk maçının ardından Bucaspor deplasmanına gidecek ve ligi Karacabey Belediyespor ile oynayacağı karşılaşma ile şampiyon olarak tamamlamak istiyor.
68 Aksaray Belediyespor, hem sahadaki azmi hem de tribünlerdeki birlikteliği ile şampiyonluk yarışında yeniden iddialı konuma geldi. Takım, kalan haftalarda alacağı sonuçlarla 2. Lig Kırmızı Grup’ta ipi göğüslemek istiyor.

Hakan Hidayet Deniz

Serik maçına ‘halk gücü’ damgasını
Sıradaki Haber Aksarayspor’a ‘Canlı’ destek! Trendyol 1. Lig Yolu Gökhan Canlı’yla Aydınlandı!