Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaraylı Kayan’a Ankara’da tam destek!

AK Parti heyeti, Genel Başkan Yardımcısı seçilen Bekir Kayan ve İlhan Köten’e hayırlı olsun dedi.

AK Parti heyeti, Genel Başkan Yardımcısı seçilen Bekir Kayan ve

AK PARTİ HEYETİNDEN, BEKİR KAYAN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ!

 

Başarısını Türkiye genelinde yapacak!

 

AK Parti heyeti, Genel Başkan Yardımcısı seçilen Bekir Kayan ve İlhan Köten’e hayırlı olsun dedi.

 

ANKARA’DA HAYIRLI OLSUN BULUŞMASI

 

AK Parti Aksaray Milletvekili ve TBMM Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Hüseyin Altınsoy ile AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği kongresinde Genel Başkan Yardımcılığına seçilen Aksaray Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Bekir Kayan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret Ankara’da, Merkez Birliği Genel Başkanı İlhan Köten’in ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

 

Gerçekleşen görüşmede, Türkiye hayvancılığı, damızlık sığır yetiştiriciliğinin geliştirilmesi ve üreticilerin desteklenmesi konuları ele alındı. Taraflar, kaliteli süt ve buzağı üretiminin artırılması için yapılabilecek çalışmalar üzerine karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

AKSARAY İÇİN GURUR

 

Milletvekili Hüseyin Altınsoy, Aksaraylı bir ismin Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği Genel Başkan Yardımcılığı görevine seçilmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

 

Altınsoy açıklamasında, “Bekir Kayan başkanımız Aksaray’da damızlık hayvan yetiştiriciliğinin geliştirilmesi, kaliteli üretimin yaygınlaştırılması ve üreticilerin bilinçlendirilmesi konusunda son derece başarılı bir süreç yürüttü. Bu başarılı birlik başkanlığı sürecini şimdi Türkiye genelinde sürdürecek. Damızlık hayvancılığın güçlenmesi, kaliteli süt ve buzağı üretiminin artması adına önemli bir sorumluluk üstlendi. Kendisine ve ekibine güveniyoruz, bu görevi başarıyla yerine getireceklerine inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

HAYVANCILIKTA YENİ DÖNEM MESAJI

 

Ziyarette konuşulan başlıklar arasında, Türkiye’de hayvancılığın önünün açılması, üretim maliyetlerinin azaltılması ve verimliliğin artırılması da yer aldı. Özellikle damızlık sığır yetiştiriciliğinin güçlendirilmesinin, ülke genelinde hayvansal üretime doğrudan katkı sağlayacağı vurgulandı.

 

AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk de Aksaray’ın hayvancılık potansiyeline dikkat çekerek, Bekir Kayan’ın yeni görevinde hem Aksaray’ı hem de Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edeceğine inandıklarını belirtti.

 

Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği, ülke genelinde damızlık sığır yetiştiriciliğinin geliştirilmesi, soy kütüğü çalışmalarının yürütülmesi ve üreticilerin teknik destek alması açısından önemli bir rol üstleniyor. Birliğin yönetiminde yer alan isimler, sektör politikalarının şekillenmesinde etkili oluyor.

 

Bekir Kayan’ın Genel Başkan Yardımcılığı görevine seçilmesi, Aksaray’daki damızlık sığır yetiştiricileri açısından da yeni bir dönemin başlangıcı olarak değerlendiriliyor.

Ziyarette, Milletvekili Hüseyin Altınsoy’a Genel başkan İlhan Köten ve AK Parti il Başkanı Hamza Aktürk’e, Genel Başkan Yardımcısı Bekir Kayan İnek figürü bulunan plaket takdim edildi.

 

 

Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin iletilmesi ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi. Aksaray heyeti, Bekir Kayan ve İlhan Köten’e görevlerinde başarılar dileyerek, Türkiye hayvancılığının güçlenmesi adına her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Ağustos GERÇE