Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaraylı İş İnsanı Fatih Batı Hayatını Kaybetti

Aksaray iş dünyasının ve basın camiasının tanınan isimlerinden, Kanal 68 TV sahibi Fatih Batı geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Batı’nın vefatı kentte üzüntüyle karşılandı.

Aksaray iş dünyasının ve basın camiasının tanınan isimlerinden, Kanal 68

Aksaraylı iş insanı ve Kanal 68 TV sahibi Fatih Batı, geçirdiği kalp krizi sonucu 47 yaşında hayatını kaybetti. Batı’nın vefat haberi, ailesi, yakınları, iş dünyası ve basın camiasında büyük üzüntü yarattı.

Aksaray’da uzun yıllardır medya sektöründe faaliyet gösteren ve kentin tanınan isimleri arasında yer alan Fatih Batı’nın kalp krizi geçirdiği, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi.

Kanal 68 TV’nin sahibi olarak Aksaray basınına önemli katkılar sunan Batı’nın vefatının ardından çok sayıda taziye mesajı yayımlandı. Mesajlarda, merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dilekleri iletildi. Yenigün ailesi olarak bizde merhuma Allahtan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Merhumun cenazesi bugün Aksaray Somuncu Baba Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından defnedileceği bildirildi.
Celil Acar

Star TV’nin sevilen dizisi Sevdiğim Sensin’in sezon finali sahneleri tarihi
Sıradaki Haber ‘Sevdiğim Sensin’ dizisinin sezon finali Aksaray’da çekildi!