Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaraylı iş adamının yeni kitabı; Küresel pazarda rekabet!

Cihangir Fikri Saatçioğlu’nun tarafından kaleme alınan kitap, Hümanist Bakış yayın evi tarafından baskıya alınarak okuyucularla buluşturdu.

Cihangir Fikri Saatçioğlu'nun tarafından

Aksaray’ın Gururu Cihangir Fikri Saatçioğlu, Yeni Kitabıyla Okurlarla Buluşuyor! Küresel Pazardaki Rekabetin İpuçlarını Veriyor.

Aksaraylı başarılı iş insanı Cihangir Fikri Saatçioğlu, iş dünyasında önemli bir iz bırakmaya devam ediyor. Son kitabı “Küresel Pazarda Rekabet” raflardaki yerini aldı. Saatçioğlu’nun bu kitabı, iş dünyasının karmaşık yapılarına ışık tutarak, rekabetin inceliklerini okuyucularla paylaşıyor.

Yeni kitabının duyurusunu heyecanla yapan Saatçioğlu, “Şükürler olsun. Heyecan ve sevinç bir arada. Yılların deneyimini ve Hümanist Bakış Yayınevi tarafından baskısının alınarak kitabaların basılması benim için büyük bir mutluluk. Umarım kitabım, iş dünyasındaki genç girişimciler için bir rehber olur ve onlara ilham verir. Faydalı olması dileğiyle…” ifadelerini kullandı.

Saatçioğlu, kitabın tüm yayınevlerinden temin edilebileceğini belirtirken, okuyucularını kitabıyla buluşmaya davet etti. Aksaraylı iş adamının bu yeni eseri, iş dünyasında rekabetin nasıl yönetileceğine dair önemli ipuçları sunuyor. Avni Kuru