Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaraylı iki kardeş hentbol federasyonu yönetiminde!

AKSARAYLI ÇELİK KARDEŞLER TÜRKİYE HENTBOL FEDERASYONU’NDA ÖNEMLİ GÖREVLERDE

AKSARAYLI ÇELİK KARDEŞLER TÜRKİYE

AKSARAYLI ÇELİK KARDEŞLER TÜRKİYE HENTBOL FEDERASYONU’NDA ÖNEMLİ GÖREVLERDE
Hentbol Federasyonunda Çelik kardeşler yönetimde!
Türkiye Hentbol Federasyonu’nun (THF) 6. Olağan Genel Kurulu ve 7. Olağan Mali Genel Kurulu Ankara’da gerçekleştirildi. Genel kurulda, Mesut Çebi Federasyon Başkanı seçilirken, Aksaraylı hemşehrilerimiz Av. Gamze Çelik Yönetim Kurulu Üyeliğine, kardeşi Av. Merve Çelik ise Disiplin Kurulu Üyeliğine seçildi.
GAMZE ÇELİK YENİDEN YÖNETİMDE
Daha önce de Türkiye Hentbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği ve Başkan Vekilliği görevini yürüten Av. Gamze Çelik, yeniden federasyonun yönetim kadrosunda yer aldı. Çelik, yaptığı açıklamada, tekrar Türkiye Hentbol Federasyonu’nun yönetiminde olmaktan büyük mutluluk ve gurur duyduğunu belirtti. Önceki dönemde kazandığı tecrübeleri yeni dönemde de hentbolun gelişimine katkı sunmak amacıyla kullanacağını vurgulayan Çelik, hentbolu hak ettiği seviyelere getirmek için büyük bir gayretle çalışacaklarını ifade etti.
MERVE ÇELİK DİSİPLİN KURULU’NDA
Aksaraylı Çelik ailesinin bir diğer üyesi, Av. Merve Çelik de Türkiye Hentbol Federasyonu’nun Disiplin Kurulu Üyeliğine seçildi. Gamze Çelik, kardeşi ile birlikte hentbolun daha fazla ilgi görmesi ve gençlere sevdirilmesi için çalışacaklarını dile getirdi. Hentbolun gençler arasında daha yaygın hale gelmesi ve daha geniş bir kitleye ulaşması için projeler geliştireceklerini belirten Çelik, hentbolu Türkiye’de daha ileri seviyelere taşımayı hedeflediklerini söyledi.
BAŞKAN MESUT ÇEBİ’YE TEŞEKKÜR
Gamze ve Merve Çelik kardeşler, federasyon başkanı Mesut Çebi’ye, bu önemli görevlerde kendilerine güvenerek birlikte çalışma fırsatı sunduğu için teşekkür ettiler. Çelik kardeşler, hentbolu Türkiye’de daha popüler hale getirmek için tüm enerjilerini harcayacaklarını vurguladılar.
Bu gelişmelerle birlikte, Aksaraylı iki başarılı avukatın Türkiye Hentbol Federasyonu’nda önemli görevlerde yer alması, Aksaray’daki hentbol camiası tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. *Hakan Hidayet Deniz

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu’nun
Sıradaki Haber Aksaray Valisi Kumbuzoğlu’nun Kızı Merve ile Belma Erdoğan’ın Oğlu Murat Evlendi!