Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’dan tüm Türkiye’ye gönderiyorlar!

Aksaray’da faaliyet gösteren Prive Butik, bayan giyim sektöründe adından sıkça söz ettiriyor. İşletme sahibi Selda Yırık, güvenli alışveriş, kaliteli ürünler ve uygun fiyatlarla müşterilerine hizmet veriyor.

Aksaray’da faaliyet gösteren Prive

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de etkisini gösteren ekonomik kriz, özellikle giyim konusunda vatandaşları pahalı marka ürünler almak yerine daha kaliteli ve ucuz giyime yöneltiyor.
Büyük Bölcek Mahallesi Büyük Bölcek Caddesi üzerinde faaliyetini sürdüren, Aksaray’da özellikle bayan giyim sektöründe adından çokça söz ettiren ve internet üzerinden de vatandaşlara hesaplı giyim hizmeti veren Selda Yırık’a ait Prive Butik, sağladığı avantajlarla bayanların en çok tercih ettikleri işletme haline geldi.
“Devir hesap devri” diyen İşletme sahibi Selda Yırık, Güvenli alış veriş,kaliteli ürün ve uygun fiyat parolası ile çıktıkları yolda bayan giyim ürünlerinde çok önemli mesafe katettiklerini ifade ederek, Privebutik68 adlı Instagram sayfasından tüm Türkiye’ye internet aracılığı ile satış yaptıklarını söyledi.
Mağazaya alışverişe gelen bayanlar, özellikle ülkemizdeki hayat pahalılığına karşı giysi alırken hesaplı- kaliteli yer aradıklarının altını çizdiler ve bunların başında da Prive Butik adlı işyerinin geldiğini belirterek “Bütçemize en uygun ve güzel ürünleri burada buluyoruz” şeklinde konuştular ve ,memnuniyetlerini dile getirdiler. Haber; Avni Kuru