Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’dan dünyaya: Al-Shaheen ambalaj teneke üretiminde marka oldu!

1977’de Mısır’da kurulan Al-Shaheen Ambalaj, 2022’de taşındığı Aksaray’daki modern tesisinde üretimini sürdürüyor, Türkiye’yi ve Aksaray’ı uluslararası fuarlarda temsil ediyor.

1977’de Mısır’da kurulan Al-Shaheen Ambalaj, 2022’de taşındığı Aksaray’daki modern tesisinde

Aksaray’dan dünyaya: Al-Shaheen ambalaj teneke üretiminde marka oldu!


1977’de Mısır’da kurulan Al-Shaheen Ambalaj, 2022’de taşındığı Aksaray’daki modern tesisinde üretimini sürdürüyor, Türkiye’yi ve Aksaray’ı uluslararası fuarlarda temsil ediyor.

1977 yılında Mısır’da kurulan Al-Shaheen Kutu Fabrikası, yarım asrı aşan tecrübesiyle teneke ambalaj sektöründeki başarı öyküsünü sürdürüyor. Şirket, 2022 yılında üretim hattının önemli bir kısmını Türkiye’ye taşıyarak Aksaray Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet göstermeye başladı.

Al-Shaheen Ambalaj Sanayi ve Ticaret A.Ş., bugün hem yurt içinde hem de yurt dışında Türkiye’yi ve Aksaray’ı başarıyla temsil ediyor. Firma, konserve, süt tozu, domates salçası, mortadella, kimyasal, boya ve tutkal kutuları gibi birçok alanda farklı boyutlarda teneke ambalaj üretimi gerçekleştiriyor. Ayrıca aerosol kutular, kavanoz kapakları, lüks kutular, kolay açılır kapaklar, alüminyum kapaklar ve soyulabilir kapaklar da üretim yelpazesinde yer alıyor.


Modern üretim hatlarıyla donatılmış Aksaray tesisinde bobin kesme hattı, teneke baskı üniteleri ve kalite kontrol sistemleri bulunan şirket, müşterilerinin taleplerine göre özel ebat ve çaplarda kutular üretebiliyor.
Firma, bu yıl İstanbul Avrasya Ambalaj Fuarı ve Dubai Gulfood Manufacturing Fuarına katılarak ziyaretçilerine ürünlerini tanıttı. Fuarlarda yoğun ilgi gören Al-Shaheen standında, şirket yetkilileri üretim süreçleri ve yenilikçi ambalaj çözümleri hakkında bilgiler paylaştı.


Al-Shaheen Ambalaj’ın Aksaray’daki merkezi üretim üssünün yanı sıra Mısır ve Suudi Arabistan’da da fabrikaları bulunuyor. Avrupa başta olmak üzere birçok ülkeye ihracat yapan firma, teneke ambalaj sektöründe global bir marka haline geldi.
Aksaray’daki yatırımıyla hem istihdama katkı sağlayan hem de ülke ekonomisine katma değer kazandıran Al-Shaheen Ambalaj, modern teknolojisiyle üretimde kaliteyi ön planda tutarak büyümesini sürdürüyor.

Avni KURU

Adana’da Kurban Bayramı’nda izinsiz ve yetkisiz kıyma çekimi yapan kişilere
Sıradaki Haber Yetkisiz kıyma çekene 17 bin 580 lira ceza!