Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’daki dostluklarını, Ankara’da pekiştirdiler!

Aksaray Belediyesi’nde Başkan Yardımcılığı yaparak şehre önemli katkılar sunan İnşaat Mühendisi Tayfun Çelik, Ankara’daki başarılı bürokrasi kariyerine bir yenisini daha ekledi. Çevre Bakanlığı’ndaki daire başkanlığı görevinden sonra şimdi de TÜBİTAK İdari İşler Daire Başkanlığı’na atandı. Yeni görevine başlayan Çelik’e Aksaray’dan destek ve tebrik ziyaretleri sürüyor.

Aksaray Belediyesi’nde Başkan Yardımcılığı

TÜBİTAK’ta tanıdık bir dost: Tayfun Çelik’e önemli görev!
Aksaray Belediyesi’nde Başkan Yardımcılığı yaparak şehre önemli katkılar sunan İnşaat Mühendisi Tayfun Çelik, Ankara’daki başarılı bürokrasi kariyerine bir yenisini daha ekledi. Çevre Bakanlığı’ndaki daire başkanlığı görevinden sonra şimdi de TÜBİTAK İdari İşler Daire Başkanlığı’na atandı. Yeni görevine başlayan Çelik’e Aksaray’dan destek ve tebrik ziyaretleri sürüyor.
Aksaray’da Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde bulunduğu dönemde şehirde yaptığı hizmetlerle adından sıkça söz ettiren İnşaat Mühendisi Tayfun Çelik, kariyerinde önemli bir adım daha attı. Ankara’da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nda Daire Başkanlığı görevinde bulunan Çelik, şimdi ise Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) bünyesinde İdari İşler Daire Başkanı olarak atandı.
Tayfun Çelik’in yeni görevine atanması, hem Aksaray bürokrasisi hem de iş dünyasında büyük memnuniyetle karşılandı. Çelik’e hayırlı olsun ziyaretleri kapsamında Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı Tayfun Aydın ve kentin sevilen iş insanlarından, aynı zamanda Bina Yapı Denetim Merkezi yetkililerinden Makine Mühendisi Metin Pervan, Ankara’ya giderek kendisini makamında ziyaret etti.
Ziyarette dostluk bağları pekiştirilirken, Tayfun Çelik’e yeni görevinde başarı dilekleri iletildi. Aksaray heyeti, TÜBİTAK gibi Türkiye’nin en köklü ve önemli kurumlarından birinde Aksaraylı bir ismin bu denli kritik bir görevde bulunmasından dolayı duydukları gururu da ifade etti.
TÜBİTAK İdari İşler Daire Başkanı Tayfun Çelik ise, nazik ziyaretlerinden ötürü Belediye Başkanı ve dostlarına teşekkür ederek, Aksaray’daki güçlü bağlarını Ankara’daki görevinde de sürdürmekten memnuniyet duyduğunu belirtti.
Bizler de, şehrimizi başarıyla temsil eden İnşaat Mühendisi ve TÜBİTAK İdari İşler Daire Başkanı Tayfun Çelik’e yeni görevinde üstün başarılar diliyoruz.

*Haber Merkezi