Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da vefat edenler: Şehrimiz birçok değerini kaybetti!

Aksaray’da son günlerde vefat eden hemşehrilerimiz için taziye mesajları yayınlanıyor. Farklı mahalle ve köylerden gelen acı haberler, kentimizi yasa boğarken, birçok aile kaybettikleri sevdiklerinin yasını tutuyor. Şehrin dört bir yanından gelen haberler, merhum ve merhumeler için duaların eksik olmadığını gösteriyor.

Aksaray’da son günlerde vefat

İsmet Otuk 76 Yaşında Vefat Etti

Aslen Gülpınar kasabasından olan ve Hasas Mahallesi’nde ikamet eden 76 yaşındaki İsmet Otuk, hayatını kaybetti. Çevresi tarafından sevilen ve sayılan Otuk, mahallede saygıyla anılan bir isimdi.

Hacı Ramazan Bolakar vefat etti

Kutlu köyünde ikamet eden köyün sevilen isimlerinden Hacı Ramazan Bolakar Kutlu köyünde vefat etti. Köyde sevilen sayılan Ramazan Bolakar’ın vefatı köyde ve çevresinde derin üzüntüye neden oldu.

Hatice Çavlak 63 Yaşında Hayata Gözlerini Yumdu

Ereğli API Mahallesi’nde yaşayan Hatice Çavlak, 63 yaşında vefat etti. Mahalledeki komşuları ve yakınları tarafından son yolculuğuna uğurlanan Çavlak’ın kaybı, mahallede büyük üzüntüye yol açtı.

Meryem Yalçın 82 Yaşında Vefat Etti

Aslen Sarıağıl köyünden olan Meryem Yalçın, Kılıçaslan Mahallesi’nde ikamet ediyordu. 82 yaşındaki Yalçın, çevresi tarafından sevilen bir isim olarak biliniyordu.

Çapan Dede Coşkun 84 Yaşında Hayata Veda Etti

Altınkayalı olan ve mahallede “Çapan Dede” olarak tanınan 84 yaşındaki Çapan Coşkun, Badem Deresi’nde toprağa verildi. Mahalle halkı, bu değerli büyüğünü dualarla uğurladı.

Ali Duru 66 Yaşında Hayatını Kaybetti

Laleli Mahallesi’nde ikamet eden Ali Duru, 66 yaşında vefat etti. Ailesi ve yakınları büyük bir üzüntü içinde taziyeleri kabul etti.

Nagihan Bayraktar 69 Yaşında Vefat Etti

Aslen Yeşilova kasabasından olan ve 69 yaşında vefat eden Nagihan Bayraktar, köyünde dualarla defnedildi.

İsmail Dal Dokuyucu 50 Yaşında Vefat Etti

Zafer Mahallesi’nde ikamet eden 50 yaşındaki İsmail Dal Dokuyucu’nun genç yaşta vefatı, sevenlerini derin bir hüzne boğdu.

Süleyman Şahin 90 Yaşında Vefat Etti

Aslen Armutlu köyünden olan ve Taşpazar Mahallesi’nde yaşayan 90 yaşındaki Süleyman Şahin, hayata gözlerini yumdu. Kısa bir süre önce eşi Gümüşsoy da vefat etmişti.

Gümüşsoy 95 Yaşında Hayata Veda Etti

Şamlı Mahallesi’nde ikamet eden Gümüşsoy, 95 yaşında vefat etti. Taziyeler, ailesi tarafından mahallede kabul edildi.

Muhittin Koçak 79 Yaşında Vefat Etti

Küçük Bölcek Mahallesi’nde yaşayan ve aslen Ağaçörenli olan Muhittin Koçak, 79 yaşında hayata veda etti. Cenazesi, mahalledeki kabristana defnedildi.

Sebiba Kara 86 Yaşında Vefat Etti

Hamidiye Alaca doğumlu Sebiha Kara, 86 yaşında vefat etti. Taziyeler, Hamidiye Alaca’da kabul edildi.

Emine Öztürk 80 Yaşında Hayata Gözlerini Yumdu

Aslen Bağlı kasabasından olan ve Paşacık Mahallesi’nde ikamet eden Emine Öztürk, 80 yaşında vefat etti.

Diğer Vefat Edenler

Dürdane Yıldırım (79), Ata Özkan (86), Ali Hikmet Bilgiç (80), Havanı Akhuy (86), Hasan Sarıkaya (58), Mürüvet Taşkale (82), Memduh Şişman (74), Hasan Şahin (74), Emrah Yiğit (37), İsmet Şanlı (89), Rüstem Demirbaş (62), Efil Kara (80), Turgay Sert (Akçakent köyü), Cenk Kaplan (Kalanlar mahallesi), Rahim Bakan (Hamidiye Alaca Mahallesi), Hüseyin Karacaoğlan (Sevinçli köyü), Asım Şimşek (Ihlara kasabası), Yaşar Hüsrev (Bandırma), Dürdane Örs (Yenikent kasabası), Neval Tatlı, Emine Koca, Döne Görgülü, Mehmet Yıldırım (Avusturya), Hasan Çalı, Fazla Çiftçi, Ahmet Aras (Maması köyü), Mehmet Yol (41), Eşe Uysal, Mahmut Usluca, Fadimana Usluca (İncesu köyü) de vefat edenler arasında yer alıyor.

Başsağlığı ve Taziye Dileklerimiz

Vefat eden tüm hemşehrilerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı diliyoruz.

Avni KURU

Aksaray STK Platformu, Gazze’deki soykırımın
Sıradaki Haber Gazze için ses ver! Aksaray’da yürüyüş başlıyor!