Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da vefat eden değerli isimler dualarla anıldı!

Aksaray son günlerde çok sayıda sevilen ismini kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor. Şehrin önde gelen esnafları, iş insanları ve vatandaşlar ardı ardına vefat ederken, aileleri ve sevenleri taziyelerini kabul ediyor.

Aksaray son günlerde çok

67 yaşındaki Aksaray’ın sevilen esnaflarından Şükrü Taşoyan, vefat etti. Taşoyan için Küçük Bölcek Mahallesi’nde taziye evi kuruldu. Yine şehrimizin sevilen esnaflarından Osman Okur, 64 yaşında hayata gözlerini yumdu. Okur için Taşpazar Mahallesi’nde taziye evi kurularak sevenleri tarafından dualarla anıldı.

70 yaşındaki Bahtişen Akalın, Yeşiltepe Mahallesi sakinlerinden olup vefat etti. Akalın için Ağzıkarahan Köyü’nde taziyeler kabul edildi. 86 yaşındaki Gülizar Aslan da hayata veda eden isimler arasında yer aldı. Aslen Bebek Köylü olan Aslan, Çoğlakı Mahallesi’nde ikamet ediyordu.

37 yaşındaki Merve Yüzbaşıoğulları, aslen Hanobası Köyü’nden olup vefat etti. 69 yaşındaki Ünal Altındağ da Aksaray’ın değerli isimlerinden biriydi. Aslen Sofularlı olan Altındağ için Hashas Mahallesi’nde taziye evi kuruldu. Yine 69 yaşındaki İbrahim Ayalp, aslen Niğdeli olup Kılıçarslan Mahallesi’nde ikamet ediyordu.

Şehrin diğer değerli kayıpları arasında 80 yaşındaki Hayriye Kafadar (Bahçeli Mahallesi), 82 yaşındaki Dursun Koçak (Kılıçarslan Mahallesi) ve 72 yaşındaki Elmas Arısoy (Şifahane Mahallesi) ikamet ediyordu.

Aksaray’ın iş dünyasından da acı haberler geldi. 70 yaşındaki Mehmet Çelebi, şehrin önde gelen iş insanlarından Orhan Çelebi’nin babası olup, Taşpazar Mahallesi’nde vefat etti. 40 yaşındaki Oruç Ekici de ani bir kalp krizi sonucu Fatih Mahallesi’nde yaşamını yitirdi.

Şehrin köklü mahallelerinden Laleli’de üç dönem muhtarlık yapmış olan 68 yaşındaki Muzaffer Yılmaz, İstiklal Mahallesi’nde hayatını kaybetti. 81 yaşındaki Döndü Bakar, 89 yaşındaki Zekeriya Bayrak, 81 yaşındaki Sabahat Taylan, 42 yaşındaki Serhat Akbulut ve 80 yaşındaki Mustafa Ülger de vefat eden diğer isimler arasında.

Merhum ve merhumelere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz. Tüm Aksaray halkı, vefat eden bu değerli kişileri dualarla anmaya devam ediyor.

Avni KURU

MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı,
Sıradaki Haber MHP heyeti; Başbuğların mutlu gününde yalnız bırakmadı!