Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Polisten kaçan alkollü sürücüden Polisi şaşırtan talep: Ayakkabımı verin!

Aksaray’da yapılan rutin polis uygulamasında alkollü sürücü, yakalanınca Polise ilginç bir talepte bulundu.

Aksaray’da yapılan rutin polis

Olay; Aksaray Taşpazar Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde yaşandı.

 

Aksarayda gerçekleşen olayda alkollü sürücü, yakalanınca Polise ilginç bir talepte bulundu.

Alkollü sürücü, polis tarafından yakalandıktan sonra ayakkabısını kaybettiğini iddia ederek polise sordu. Ayakkabım nerede ayakkabımı verin!

Edinilen bilgiye göre; Aksaray’da gerçekleşen bir olayda alkollü bir sürücü, polis ekipleri tarafından yakalandıktan sonra ilginç bir talepte bulundu. Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve Trafik Şube Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa yaptıkları rutin uygulama esnasında, Polisi gören alkollü sürücü 68 ABG 446 aracını terk ederek yaya olarak kaçmaya çalıştı. Ancak durumu fark eden polis ve mahalle bekçileri tarafından kısa sürede yakalanmasıyla olayın ilginç detayları ortaya çıktı.

Alkollü sürücü, polis ekipleri tarafından gözaltına alındıktan sonra ayağındaki ayakkabının tekini kaybettiğini iddia ederek polise sordu. Direnç gösteren ve kimliğini vermek istemeyen İsmail İ. (46), “Benim ayakkabıyı kim aldı?” Kardeşim ben bir şey yapmadım ben sadece evime gidiyorum ama alkollüyüm. Yanlış olmasın ama şu yaptığınız. Ayyakbım gelsin ehliyetimi vereceğim diyerek polise ayakkabısını sorarak zorluk çıkardı. Polis ekipleri, şahsı gözaltına alarak Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan alkol testinde 2.19 promil alkol çıktı. Alkollü şahıs sorgulanmak üzere Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürdü.

Alkollü sürücünün aracı trafikten men edilirken, ehliyetine el konularak 6 bin 439 TL cezai işlem uygulandı. Olayla ilgili İnceleme başlatıldı.

Ağustos Gerçe