Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da park halindeki araç hareket Etti: İki kişi araç altında kaldı!

Aksaray Hacılar Harmanı Mahallesi’nde 70 yaşındaki Ziya D.’nin aracını park etmek üzereyken geriye doğru hareket eden araç, Ziya D. ve komşusu Hüseyin B.’nin (60) araç altında kalarak yaralanmalarına neden oldu.

Aksaray Hacılar Harmanı Mahallesi'nde

Yaralılar, 112 Acil ekiplerinin hızlı müdahalesi ile hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların bacaklarında kırık ve ezilmeler tespit edildi.

 

 

Aksaray’ın Hacılar Harmanı Mahallesi’nde meydana gelen kazada, park halindeki aracın geriye doğru hareket etmesi sonucu iki kişi yaralandı. Olay, Ziya D. (70) yönetimindeki 34 FJ 330 plakalı aracın otoparka giriş yaparken aniden hareket etmesiyle gerçekleşti.

Ziya D., aracını park etmek üzereyken araç geriye doğru hareket ederek Ziya D. ve komşusu Hüseyin B.’yi (60) duvar ile araç arasında sıkıştırdı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne durumu bildirdi. İhbar üzerine olay yerine hızlı bir şekilde sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Kısa sürede olay yerine ulaşan 112 sağlık ekipleri, yaralıları sıkıştıkları yerden kurtararak ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’ne götürdü. Hastanede yapılan ilk müdahalede, Ziya D. ve Hüseyin B.’nin bacaklarında kırık ve ezilmeler olduğu tespit edildi. Yaralıların genel sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Olayın görgü tanıklarından Hacılar Harmanı Mahallesi Muhtarı Mehmet Tutsak, kazayı şu şekilde anlattı: “Arabayı garaja indirirken araç boşta kalmış. Araç geriye doğru kayarak Ziya D. ve Hüseyin B.’yi duvar arasında sıkıştırdı. İkisi de aracın altında kaldı dedi.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. Kazanın, aracın el freninin çekilmemesi veya başka bir mekanik arızadan kaynaklanmış olabileceği üzerinde duruluyor. Olayla ilgili incelemeler devam ediyor.
Hakan Hidayet Deniz