Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da minik eller Filistin için gökyüzüne umut dolu balonlar bıraktı!

Aksaray Belediyesi tarafından Filistin’deki

Aksaray Belediyesi tarafından Filistin’deki zulme dikkat çekmek ve halka destek olmak amacıyla Kadın Aktivite Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlik, duygu dolu anlara sahne oldu.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer liderliğinde düzenlenen etkinlikte, yüze yakın çocuk gökyüzüne umut dolu balonlar bırakarak Filistin halkına selam yolladı.

Aksaray Belediye Başkanı, Filistin’deki zulme dikkat çekmek için bu anlamlı etkinliği sosyal medya hesabından duyurarak zulme karşı duyarlılık oluşturmayı amaçladı. Binlerce balon, Filistin’in bağımsızlığını ve masum çocukların hayatlarını kaybetmemesi için gökyüzüne bırakıldı, yürekleri burkan bir sahne oluşturdu.

Etkinliğe, Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in eşi Merve Dinçer ve İl Müftüsü Veysel Işıldar’ın eşi Şule Işıldar da katıldı. Programda Filistin’de hayatını kaybedenler için Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualar edildi. Başkan Dinçer, etkinliğe katkı sağlayan herkese teşekkürlerini iletti ve Filistin’de hayatını kaybeden vatandaşlar için Allah’tan rahmet diledi.

Aksaray Belediyesi Kadın Aktivite Merkezi’nin bu anlamlı etkinliği, Filistin’deki zulme karşı duyarlılığı artırma ve bu konuda farkındalık yaratma amacını taşıdı. Filistin halkına destek veren ve onların acılarını paylaşan Aksaraylılar, bu etkinliğin bir parçası olarak gökyüzüne umut dolu balonlar bırakırken duygu dolu anlar yaşadı. Zulme karşı çıkmak için semaya yükselen minik eller, umudu ve dayanışmayı simgeledi. Haber;Fatma Altınok