Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Koruyucu Aile Modeli Anneler Gününde Tanıtıldı!

Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Anneler gününde devlet koruması altındaki çocuklar için Koruyucu Aile Modelini Parksite ve Nora City AVM’lerinde tanıttı.

Toplum yararına sunulan bu önemli hizmet modeli, annelerin sevgisiyle büyümeyi bekleyen çocuklara destek olmak için hayata geçirildi.

Aksaray Aile ve Sosyal

Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, annelik sevgisini hisseden tüm kadınlara seslenerek, Devlet koruması altındaki çocukların aile ortamında büyümesini sağlayacak olan Koruyucu Aile modelini tanıttı. Haftasonu Parksite ve Nora City AVM’lerinde kurulan stantlar, İl Müdürü Nurettin Ulaş ve İl Müftüsü Veysel Işıldar’ın katılımıyla açıldı. Müdürler, bu hizmetin toplum yararına sunulan, hem sosyal hem de dini açıdan önemli bir model olduğunu vurgulayarak, anneler gününde tüm kadınlara evlat sevgisini paylaşma çağrısı yaptılar.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nurettin Ulaş: “Koruyucu Aile modeli, çocuklarımızın sağlıklı bir aile ortamında büyümelerini sağlamak için büyük önem taşıyor. Bu hizmeti sunarak toplumumuza katkıda bulunmaktan mutluluk duyuyoruz dedi.
İl Müftüsü Veysel Işıldar ise: Anneler gününde, annelik sevgisiyle dolu tüm kadınlarımızı, bu çocuklarımıza kucak açmaya davet ediyoruz. Onların da bir ailede sevgi ve güven içinde büyümeye hakkı var diyerek tüm annelerin anneler gününü kutladı.

Fatma Altınok