Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da korku dolu dakikalar: Otomobil alev topuna döndü!

Ankara-Niğde Otoyolu’nda seyir halindeyken motor kısmından dumanlar yükselen bir otomobil, alevler içinde kalarak kullanılmaz hale geldi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Ankara-Niğde Otoyolu’nda seyir halindeyken

Ankara-Niğde Otoyolu üzerinde gece yarısı yaşanan korku dolu anlar, araç sürücüsünün soğukkanlılığı sayesinde faciaya dönüşmeden atlatıldı.

Saat 00.50 civarında M.G.(32) idaresindeki 06 BBN 21 plakalı bir otomobilin motor kısmından dumanlar yükselmeye başladı. Otoyolun Ortaköy ilçesi Bozkır köyü mevkiinde seyir halindeki aracın sürücüsü, durumu fark eder etmez aracı hemen yol kenarına çekti. Ancak, motor kısmında başlayan yangın kısa sürede büyüyerek otomobili tamamen sardı.

Alevler hızla yükselirken, sürücü aracı terk ederek olay yerinden uzaklaştı. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen Ortaköy itfaiye, 112 sağlık ve Jandarma ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan Ortaköy itfaiye ekipleri yangına anında müdahale ederek alevleri kontrol altına aldı. Ancak, araç tamamen yanarak hurdaya döndü

Olay sırasında yaralanma veya can kaybı yaşanmaması büyük bir şans olarak değerlendirilirken, yangının çıkış nedenine ilişkin inceleme başlatıldı. Otoyol Jandarma ekipleri, yangının mekanik bir arızadan mı yoksa başka bir sebepten mi kaynaklandığını belirlemek üzere araç üzerinde detaylı incelemelere başladı.

Yangın nedeniyle otoyol bir süreliğine trafiğe kapatıldı ve araç kuyruğu oluştu itfaiyenin soğutma çalışmalarından sonra yol tekrar trafiğe açıldı. Jandarma Olayla ilgili inceleme başlattı.
Ağustos Gerçe