Aksaray’da bir apartman dairesinde yaşayan kadın, evde uyuyakalınca yakınlarını ve ekipleri alarma geçirdi. Olay, Büyük Bölcek Mahallesi 2411 Sokak’ta bulunan 5 katlı binanın 4. katında meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre; Yakınlarının uzun süre kapıyı çalmasına rağmen cevap alamaması üzerine durum 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
İtfaiye ekipleri önce balkondan içeri girmeye çalıştı ancak başarılı olamayınca kapı kırılarak eve girildi. Eve giren ekipler, kadının herhangi bir sağlık sorunu olmadığını ve sadece uyuyakaldığını tespit etti.
Olayı endişeyle izleyen yakınları, kadının sağlıklı olduğunu öğrenince büyük bir rahatlama yaşadı. Polis ekipleri gerekli tutanakları tuttuktan sonra olay yerinden ayrıldı.
Aksaray’da son dönemde benzer ihbarlarla sık sık karşılaşıldığı, özellikle yalnız yaşayan kişilerin yakınlarının tedbir amaçlı ekipleri aradığı öğrenildi. Ağustos Gerçe

