Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da kadın adımı çıkardın dedi; Kurşun yağdırdı!

Aksaray’da bir restoranda yaşanan olayda, B.S. adlı kadın, “Adımı çıkardın, hayatımı mahvettin” iddiasıyla kurşun yağdırdı.

Aksaray’da bir restoranda yaşanan

Aksaray’da bir restoranda akşam saatlerinde yaşanan silahlı saldırı, kentin gündemine bomba gibi düştü.

 

Aksaray’da bir restoranda A.B. (39), adlı kişi arkadaşıyla yemek yediği sırada yanına tanıdığı B.S. (36) adlı kadın gelerek kurşun yağdırdı.

Olay, Aksaray’ın merkezindeki bir restoranda gerçekleşti.
Edinilen bilgiye göre; Restoranın içinde, daha önce tanıdığı B.S. adlı kadın tarafından “Adımı çıkardın, hayatımı mahvettin” gerekçesiyle hedef alınan A.B., 3 kurşun yarası aldı. Yaralı, olay yerinde yere yığılırken, çevredeki müşteriler durumu hemen 112 Acil Servis ve polis ekiplerine bildirdi.

Kısa sürede olay yerine ulaşan 112 Sağlık ekipleri, A.B.’ye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra, ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’ne nakil etti.
Burada uğradığı silahlı saldırı ile ilgili konuşan A.B. bana B.S. adlı kadın sıktı eşine benimle beraber olduğunu söylemiş öyle bir şey yok diyerek kendini savundu.
A.B.’nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Olayın ardından B.S., polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Soruşturma devam ediyor.

Hakan Hidayet Deniz