Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da iş imkanı kapısı açılıyor: Toplu görüşme yapılacak!

Atlas Park, Çocuk Oyun Parkı ve Ahşap Ürünleri üretiminde çalışacak deneyimli personel için 9 Şubat’ta toplu iş görüşmesi düzenliyor. Kaçırmayın!

Atlas Park, Çocuk Oyun Parkı ve Ahşap Ürünleri üretiminde çalışacak

Aksaray Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Atlas Park (Şehr-i Park) firmasında toplu iş görüşmesi yapılacağını açıkladı. İşkur İl Müdürü Mahmut Akkuş, görüşmenin 9 Şubat 2026 Pazartesi günü saat 13:30’da gerçekleştirileceğini duyurdu.

Firma, Çocuk Oyun Parkı, Kent Ekipmanları ve Ahşap ürünleri üretiminde istihdam edilmek üzere marangoz, ahşap mobilya imalatçısı ve forklift operatörü arıyor. Başvuracak adayların askerliklerini tamamlamış veya uzun süre tecilli, 45 yaşını aşmamış olması gerekiyor.

Akkuş, “Deneyimli personelleri firmalarla buluşturmak için bu fırsatı kaçırmayın” diyerek uyarıda bulundu. Görüşmeye katılmak isteyen adaylar Aksaray Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’nden detaylı bilgi alabilecek.
Celil Acar