Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da iki kız çocuğu sabah evden çıktı:Bir daha dönmediler! Aranıyor..

Aksaray’da 15 ve 16 yaşındaki iki kız kayboldu, aileler endişeli.

Aksaray’da 15 ve 16

Aksaray’ın Fatih Mahallesi’nde sabah saatlerinde okula gitmek üzere evlerinden çıkan iki kız çocuğundan haber alınamıyor. Aileler, çocuklarının bulunması için yetkililerden ve vatandaşlardan yardım istedi.

Edinilen bilgilere göre, Aksaray Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi 2. sınıf öğrencileri Y. K. K. (15) ve M. E. (16), bugün saat 08.00’de evlerinden ayrıldı. Ancak okula ulaşmadıkları ve kendilerinden bir daha haber alınamadığı öğrenildi.

Aileler, çocuklarına ulaşamayınca durumu hemen polis ekiplerine bildirerek kayıp başvurusunda bulundu. Güvenlik güçleri, iki genç kızın bulunması için geniş çaplı bir araştırma başlattı. Çevredeki güvenlik kameraları incelenirken, mahalledeki vatandaşlar da bilgilendirildi.

Yetkililer, Y. K. K.  ve M. E.’i gören ya da nerede olduklarına dair bilgisi olan vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulunmasını istedi.

Polis ekipleri ve aileler, genç kızların en kısa sürede bulunmasını umut ediyor. Avni Kuru 

Aksaray’da dikkatsizlik ve trafik kurallarına
Sıradaki Haber Görüş açısını kapatan kamyonet 3 aracı birden kazaya sürükledi!