Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da iki araç çarpıştı;4 Kişi Yaralandı!

Aksaray’ın Fatih Mahallesi Pazar

Aksaray’ın Fatih Mahallesi Pazar pazarı yakınlarında meydana gelen trafik kazasında, Nazmi Y.’ın (74) yönetimindeki 68 DH 217 plakalı otomobil ile Büşra E.’in kullandığı 06 L 0236 plakalı araç çarpıştı. Kazada sürücülerle birlikte araçlarda yolcu olarak bulunan Hülya B. (50) ve Yağmur T. olmak üzere toplam 4 kişi yaralandı.

Aksaray’ın Fatih Mahallesi Pazar pazarı yakınlarında meydana gelen trafik kazasında, Nazmi Y.’ın (74) yönetimindeki 68 DH 217 plakalı otomobil ile Büşra E.’in kullandığı 06 L 0236 plakalı araç çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle her iki araç da büyük hasar aldı.

Kazada, araçların sürücüleri olan Nazmi Y. ve Büşra E. ile araçlarda yolcu olarak bulunan Hülya B. (50) ve Yağmur T. olmak üzere toplam 4 kişi yaralandı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine 112 sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaparak daha sonra ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’ne nakletti. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Polis ekipleri, kazayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı.

Ağustos Gerçe