Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da iki araç çarpıştı; Araçlar takla atarak hurdaya döndü, 2 Ağır Yaralı!

Aksaray’da Dehşet Anları: İki Araç Takla Attı, 2 Kişi Ağır Yaralı!

Aksaray’da Dehşet Anları: İki

Aksaray’ın Nevşehir yolu Şeyh Hamit Mahallesi 7. kilometrede meydana gelen trafik kazasında, iki araç çarpıştı ve araçlar hurdaya döndü.

Edinilen bilgilere göre, Aksaray Nevşehir yolu istikametinde seyir halinde olan Ramazan A.(32) idaresindeki 68 AZ 909  plakalı otomobile yine aynı yönde arkasında seyreden Mehmet A.(18) idaresindeki  68 ABY 860 plakalı araç  arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile 68 AZ 909 araç sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek takla atarak durabildi.Kazada her iki araç sürücüsü ağır yaralandı.

Olayın ihbar edilmesi üzerine bölgeye çok sayıda 112 sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Kazada 2 araç sürücüsü ağır yaralandı ve hemen sağlık ekipleri tarafından müdahaleleri yapılarak Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldılar. Burada tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu bildirildi. İtfaiye ekipleri kaza yerinde araçta herhangi bir yangın ihtimaline karşı köpük sıkarak soğutma çalışmaları yaptı.

Kaza nedeniyle trafikte yoğunluk oluşurken, polis ekipleri olay yerinde güvenlik önlemleri aldı ve kazayla ilgili inceleme başlatıldı. Kazanın detayları ise henüz açıklanmadı. Hakan Hidayet Deniz