Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Güzel Sanatlar Lisesi Yıl Sonu Konseri Düzenlendi.

Okulların kapanmasına kısa bir

Okulların kapanmasına kısa bir zaman kala Aksaray’da Güzel Sanatlar Lisesi tarafından yıl sonu konser programı düzenlendi. Müzikseverle bir araya gelen veli ve aileler müzik ziyafeti yaşadı.

Aksaray Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin hazırlamış olduğu programa, Milli Eğitim Müdürü Yardımcısı Muhittin Öztürk, okul müdürleri, aileler ve müzikseverler katıldı.

Aksaray Güzel Sanatlar Lisesi tarafından, Aksaray Kültür Merkezi’nde saat 19.00’da yıl sonu konser programı düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programın birinci bölümünde Funda Sipahioğlu’nun hazırlayıp yönettiği çalgı toplulukları konseri izleyiciler ile buluştu. Sarabande, Gülnihal ve Ağlama eserleri seslendirildi.

Daha sonra Burcu Taşal’ın hazırlayıp yönettiği çok sesli koro konseri verildi. Konserin bu bölümünde, İnsan insan, Gül yine sen, Senden mene yar olmaz, Fayton isimli eserler seslendirildi.

Programın ikinci bölümünde Pelin Kuyumcu’nun hazırlayıp yönettiği Türk Sanat Müziği konseri verildi. Bu bölümde, Elbet bir gün buluşacağız ve Sorma ne haldeyim isimli şarkılar çalınırken, Efe Kabadayı solo olarak Gönül penceresinden ve Gözleri aşka gülen isimli şarkıları söyledi.

Daha sonra, Hüseyin Tan’ın hazırlayıp yönettiği Türk Halk Müziği konseri izleyiciler ile buluştu. Gurbet elde bir hal geldi başıma ve El vurup yaremi incitme tabip isimli şarkılar dinleyiciler ile buluştu. Daha sonra Potpori olarak Bitlis’in önünde bağlar, Karşıdan yar geliyor, Kara yer kara yerde ve Elinde oya isimli şarkılar seslendirildi.

Programa sponsor olan firmalara Okul Müdürü Nuri Girgin tarafından plaket verildi. Okul Müdürü Nuri Girgin, katılımdan dolayı memnuniyetini dile getirerek emek veren tüm öğrenci ve öğretmenler ile katılan herkese teşekkür etti.

Haber: Fatma Altınok