Duyuruya göre 19 Ocak tarihinde Aksaray Merkez Tacın Mahallesi ile Yenikent beldesi Gazi Mahallesi’nin bazı sokaklarında sabah ve öğleden sonra saatlerini kapsayan kesintiler yaşanacak. Aynı gün Tacın Mahallesi’nin farklı cadde ve sokaklarında ikinci bir bakım çalışması nedeniyle elektrik verilemeyecek. Yetkililer, kesinti süresince vatandaşların gerekli tedbirleri almasını istedi.
20 Ocak tarihinde ise Cumhuriyet, Şifahane, Büyük Bölcek, Hasas ve Şamlı mahallelerinin belirli cadde ve sokaklarında sabah saatlerinden öğleye kadar sürecek kesintiler planlandı. Bu kesintilerin de bakım çalışmaları kapsamında yapılacağı ve şebeke güvenliği açısından zorunlu olduğu vurgulandı.
21 Ocak günü Aratol İstiklal ve Minarecik mahallelerinde öğleden sonra saatlerini kapsayan bir başka programlı kesinti uygulanacak. Meram Elektrik Dağıtım A.Ş., elektrikle çalışan cihazların kesinti öncesinde devreden çıkarılmasını, jeneratör kullananların ise güvenlik tedbirlerine dikkat etmesini istedi. Elektrik kesintileriyle ilgili daha ayrıntılı bilgiye 186 numaralı Müşteri Hizmetleri Merkezi üzerinden ulaşılabileceği bildirildi.
Haber Merkezi

