Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da genç yaşta hayata veda etti!

Aksaray’ın Eskil ilçesine bağlı Bozcamahmut Yaylası’nda yaşayan 29 yaşındaki Özkan Dağlı, uzun süredir mücadele ettiği kansere yenik düştü. Dağlı’nın vefatı, ailesi ve sevenlerini yasa boğdu.

Aksaray’ın Eskil ilçesine bağlı

Aksaray’da genç yaşta hayatını kaybeden Özkan Dağlı, bir süredir kanser tedavisi görüyordu. Hastalığıyla büyük bir mücadele veren Dağlı, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Özkan Dağlı’nın vefat haberi, başta ailesi olmak üzere tüm yakınlarını derin bir üzüntüye sevk etti. Bozcamahmut Yaylası’nda sevilen bir isim olan Dağlı’nın vefatı sevenlerini üzdü.
Ailesi ve yakınları, Dağlı’nın genç yaşta aramızdan ayrılmasının derin üzüntüsünü yaşarken, sevenleri de başsağlığı mesajları paylaşarak acılarını dile getirdi.

Fatma Altınok

Aksaray’da bir iş yerinde yaşanan
Sıradaki Haber Aksaray’da vincin düşürdüğü demir işçileri ezdi!