Aksaray’da ilkbahar mevsiminin gelmesiyle birlikte doğa yeniden canlandı. Kentin simgelerinden Hasan Dağı çevresinde açan gelincikler, kırmızı renkleriyle bölgeye ayrı bir güzellik kattı.

Hava sıcaklıklarının yükselmesi ve yağışların ardından ortaya çıkan gelincik tarlaları, Hasan Dağı manzarasıyla birleşerek dikkat çekici görüntüler oluşturdu. Doğaseverler ve fotoğraf tutkunları bölgeye ilgi gösterdi.
Hasan Dağı Eteklerinde Kartpostallık Manzara
Türkiye’nin önemli volkanik dağları arasında yer alan Hasan Dağı’nın eteklerinde açan gelincikler, baharın gelişini gözler önüne serdi. Kırmızı çiçeklerle kaplanan alanlar, yeşil doğayla oluşturduğu kontrast sayesinde görsel şölen sundu.
Bahar aylarının en dikkat çeken doğal güzelliklerinden biri olan gelincikler, Hasan Dağı çevresinde ziyaretçilere eşsiz manzaralar sunmaya devam ediyor. A.A

