Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Filistin için tek yürek yürüyüşü

Aksaray’da sivil toplum kuruluşları ve belediye iş birliğiyle düzenlenecek yürüyüş ve basın açıklamasında Filistin’e destek mesajları verilecek.

Aksaray’da sivil toplum kuruluşları ve belediye iş birliğiyle düzenlenecek yürüyüş

Aksaray’da, Filistin’de yaşanan insanlık dramına dikkat çekmek amacıyla anlamlı bir etkinlik düzenleniyor. İHH İnsani Yardım Vakfı Aksaray Şubesi, Aksaray STK Platformu, Milli İrade Platformu ve Aksaray Belediyesi iş birliğinde gerçekleştirilecek yürüyüş ve basın açıklamasıyla, Filistin halkına destek mesajı verilecek.

Etkinlik, 9 Nisan tarihinde saat 13.30’da Ulu Cami önünde başlayacak ve Milli İrade Meydanı’nda yapılacak basın açıklamasıyla devam edecek. Katılımcılar, Filistin’de yaşanan zulme karşı sessiz kalmamak adına bir araya gelecek.

Organizasyonu düzenleyen kurumlar tarafından yapılan çağrıda, Filistin halkının yaşadığı acının paylaşıldığı vurgulanarak, “Sessiz kalmak zulme ortak olmaktır” mesajı öne çıkarıldı. Açıklamada, tüm vatandaşların mazlumların sesi olmak için etkinliğe katılması istendi.

Toplumsal dayanışma ve vicdani sorumluluk bilinciyle düzenlenen etkinliğin, geniş katılımla gerçekleşmesi bekleniyor.

Haber Merkezi