Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da elektrikler sönecek: MEDAŞ’tan kesinti uyarısı geldi!

Programlı bakım çalışmaları sebebiyle elektrik kesintisi uygulanacak bölgeler ve detaylar.

Programlı bakım çalışmaları sebebiyle

MEDAŞ tarafından duyurulan elektrik kesintisi programıyla ilgili önemli bilgiler ve alınması gereken önlemler açıklandı.

 

MEDAŞ (Meram Elektrik Dağıtım AŞ) Aksaray İşletmesi, planlanan bakım çalışmaları kapsamında elektrik kesintisi uygulayacak. İşte kesintiden etkilenecek bölgeler ve detaylar:

Kesinti Başlangıç Tarihi ve Saati: 15 Mayıs 2024, saat 09:00 – 12:00 arası
Etkilenecek Bölgeler:Aksaray/Merkeze bağlı Topakkaya Beldesi’nde bulunan şu mahalleler ve sokaklar kesintiden etkilenecek:
Topakkaya Beldesi: Fatih Mahallesi, Gülhane Mahallesi, Medeni Mahallesi
Çimeli Caddesi, Bağlıkaya Caddesi, Fatih Sultan Mehmet Caddesi, Medeni Berk Bulvarı gibi ana arterler ve birçok sokak adı bulunmaktadır.

Kesinti süresince alınması gereken önemli hususlar şunlardır:
1. Elektrikle çalışan cihazların devreden çıkarılması.
2. Çalışmaların belirtilen saatlerden önce tamamlanması durumunda, kesinti bitiminden hemen sonra elektrik verilebileceği.
3. Jeneratör kullanan müşterilerin ve elektrik enerjisi üreticilerinin kesinti süresince iş kazalarını önlemek adına dağıtım şebekesi anahtarlama elemanlarının kontrol edilmesi gerekmektedir.

Müşterilerin elektrik kesintisi hakkında daha fazla bilgi almak için 186 Müşteri Hizmetleri Merkezi’nden veya www.meramedas.com.tr adresinden faydalanabilecekleri belirtildi. Avni Kuru