Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da düğün konvoyu kaza yaptı: Araç hurdaya döndü! 2 Kişi Ağır Yaralandı!

Düğün dönüşünde korkutan kaza: Aksaray’ın Yeşilova Beldesi’nde meydana geldi.

Düğün dönüşünde korkutan kaza:

Aksaray’ın Yeşilova Beldesi Köseli Mahallesi’nde meydana gelen kaza, bölgede endişe yarattı. Edinilen bilgilere göre, Kayseri’den Aksaray Yeşilova Beldesi’nde düğün için bulunan bir konvoy, düğün dönüşünde kaza geçirdi.

 

Kazaya sebep olan olayda, konvoydaki araçlardan biri olan Mustafa A. (22) tarafından kullanılan 38 DN 768 plakalı otomobil, sürücüsünün önüne çıkan köpek nedeni ile kontrolünden çıkarak bir evin duvarına çarptı. Sürücü Mustafa A. ile araçta bulunan Osman A. yaralanırken araç hurdaya döndü.

Çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112 acil çağrı merkezine bildirirken, olay yerine sağlık ve Jandarma ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaparak ardından ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’ne nakletti.

Yaralıların sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirilirken, Jandarma ekipleri de kazayla ilgili inceleme başlattı. Kazanın köpeğe çarpmamak için yapılan manevra sonucunda gerçekleştiği belirtilirken, soruşturma devam ediyor. Hakan Hidayet Deniz