Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da damadını öldüren kayınpeder tutuklandı, oğlu serbest kaldı!

Aksaray’da damadını öldüren kayınpeder çıkarıldığı mahkemece tutuklandı oğlu serbest kaldı.

Aksaray'da damadını öldüren kayınpeder

Aksaray Sultanhanı İlçesinde yaşanan trajik olayda, bir tartışma sonrası kayınpederin silahından çıkan kurşunlar, damadını hayatını kaybetmesine neden oldu. Olayın detayları polis tarafından incelenmeye devam ediyor.

 

Edinilen bilgiye göre; Aksaray’ın Sultanhanı İlçesi’nde gerçekleşen olayda, Reklam Ajansı işletmecisi Akif Bozdemir (28), eşiyle yaşadığı tartışmanın ardından eşinin baba evine küs gitmesi üzerine olaylar gelişti. Bozdemir, eşini geri çağırmak ve barışmak üzere kayınpederi A.T.B.’ın (51) evine gitti. Ancak burada yaşanan tartışma kavgaya dönüştü ve kayınpederin silahından çıkan kurşunlar Bozdemir’i yere yıktı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulansla Eskil Hastanesi Acil Servisine nakletti. Ancak burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Bozdemir hayatını kaybetti. Polis, olayla ilgili detaylı bir inceleme başlatırken, kayınpeder A.T.B. ve oğlu G.B. (27) gözaltına alındı.Gözaltına alınan A.T.B. ve oğlu G.B. Emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolü yapıldıktan sonra bugün Adliye sevk edildi. Adliyede çıkarıldığı mahkemece kayınpeder A.T.B. tutuklanırken oğlu G.B. çıkarıldığı savcılıkça serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Hakan Hidayet Deniz