Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Cumhur ittifakı karıştı! MHP’nin adayı AK Parti’den aday adayı olunca

Aksaray’ın Eskil ilçesinde MHP’nin

Aksaray’ın Eskil ilçesinde MHP’nin milletvekili adayı, AK Parti’den Eskil Belediye Başkanlığı için aday olunca ittifak ta kafalar karıştı. İlçe de MHP Milletvekili adayı Mustafa Zavlak’ın AK Parti’den eskil belediye başkan aday adayı olması ittifakı karıştıracak mı?

Eskil ilçesinde MHP’liler 2.sıra milletvekili adaylarının AK Parti’den belediye Başkan aday adayı olmasını kabullenemiyorlar.

ESKİL SİYASETİNDE SULAR DURULMUYOR:
Siyaset, hipodrom değildir
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eskil İlçe Eski Başkanı Mustafa Güdendede, Devlet Bahçeli’nin sözlerini sosyal medya hesabından paylaştı. Güdendede’nin paylaşımı Mustafa Zavlak’a gönderme olarak algılandı.
Mustafa Zavlak’ın Milliyetçi Hareket Partisi’nden Eskil Belediye Başkanlığı için aday olması beklenirken, Zavlak son dakika AK Parti’ye aday adaylığı başvurusunda bulunmuştu. Daha önce Mustafa Zavlak’a ulaşamadıklarını ve herkesin Zavlak’ın adaylığı konusunu kendisine sorduğunu ifade eden Mustafa Güdendede sosyal medya hesabından MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin, ““Bizim için siyaset çıkarların at gibi yarıştığı, üzerine bahislerin oynandığı, ‘ne kazanırım ne kaybederim’ çetelesinin tutulduğu bir hipodrom değildir.” sözlerini paylaştı. Güdendede’nin bu paylaşımı Mustafa Zavlak’a bir gönderme yaptığı şeklinde algılanırken, MHP’nin Eskil’de Mustafa Zavlak yerine kimi aday göstereceği merakla beklenmeye başlandı. Haber. Ağustos GERÇE