Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Çölyak Hastalarına Özel Yardım Devam Ediyor!

Aksaray Belediyesi tarafından şehir

Aksaray Belediyesi tarafından şehir içerisindeki çölyak hastalarına yönelik başlatılan gıda kolisi yardımları devam ediyor.

“Aksaray’a değer”  mottosu ile çalışmalarını sürdüren Aksaray Belediyesi, şehir içerisinde bulunan çölyak hastalarına yönelik gıda kolileri ile desteklerini sürdürmeye devam ediyor. Çölyak hastaları, glüten içeren gıdalara hassasiyeti bulunması nedeniyle günlük hayatta tüketilen pek çok ürünü olduğu gibi tüketemiyor. Dolayısıyla çölyak hastalarına yönelik olarak üretilen özel gıdalar ile beslenmeleri gerekiyor.

Bu konuya duyarsız kalmayan Aksaray Belediyesi de sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında çölyak hastaları için hazırlanmış olunan gıda kolilerini ihtiyacı olan vatandaşlara düzenli olarak ulaştırıyor.

Konu hakkında açıklama yapan Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer; “Çölyak hastalarımızın sağlıklı seçimler yapmaları ve hayat kalitelerini artırmak için çalışıyoruz. Biz hastalıkta sağlıkta her zaman yanınızdayız. Allah hepinize şifa versin inşallah” ifadelerine yer verdi.

Ağustos Gerçe