Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da çocuk işçiliğiyle mücadelede büyük adım: Çocuk işçiliğine hayır!

Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, Çocuk İşçiliğiyle Mücadele Günü’nde İş-Kur, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü işbirliğiyle etkinlik düzenledi. Müze gezisi, sinema etkinliği ve ok atıcılığı gibi faaliyetlerle çocuklara sosyal, kültürel ve sportif deneyimler yaşatıldı.

Aksaray Aile ve Sosyal

Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, 12 Haziran Çocuk İşçiliğiyle Mücadele Günü’nde çocuk haklarına dikkat çekmek amacıyla önemli bir etkinliğe imza attı. İş-Kur Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü işbirliğiyle gerçekleştirilen etkinlik, Çocuk Hakları Komitesi üyesi 60 çocuğun katılımıyla gerçekleşti.

Etkinlik kapsamında çocuklar, müze gezisiyle tarihi ve kültürel mirası keşfetme fırsatı buldu. Ardından düzenlenen sinema etkinliğiyle eğlenceli ve öğretici bir zaman geçiren çocuklar, daha sonra ok atıcılığıyla sporun keyfini yaşadılar.

Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü yetkilileri, etkinliğin çocukların sosyal, kültürel ve sportif gelişimine katkı sağladığını belirtti. “Biz Birlikte 7’den-70’e Büyük Bir Aileyiz” sloganıyla düzenlenen etkinlik, çocukların mutluluğuyla ve keyifli anılarla son buldu. Fatma Altınok