Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Bilim Şenliği heyecanı: Genç zekaların buluşması!

Aksaray’da Bilimde bir adım: İl Milli Eğitim Müdürü şenliğe katıldı.

Aksaray’da Bilimde bir adım:

TÜBİTAK 4006 Bilim Şenliğinin açılış kurdelesini Aksaray İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alparslan, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Bilal Ağır, Eğitim Bir Sen Başkanı Murat Görmez, Türk Eğitim Sen Başkanı Ali Toprak, öğretmenler ve öğrenciler kesti!

Aksaray Hüseyin Cahit Korkmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Şenliği’nde Aksaray İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alparslan öğrencilerle buluştu.

Aksaray’da eğitim ve bilimin buluşma noktası olan Hüseyin Cahit Korkmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, TÜBİTAK 4006 Bilim Şenliği’ne ev sahipliği yaptı. Etkinlik kapsamında, öğrencilerin bilimsel çalışmalarını sergilediği fuara, Aksaray İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alparslan’ da katıldı.

Aksaray İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alparslan, okulun düzenlediği Bilim Şenliği’nde öğrencilerle bir araya gelerek projelerini inceledi. Öğrencilere desteklerini ve teşviklerini sunan Metin Alparslan, bilimin ve eğitimin önemine vurgu yaparak gençleri cesaretlendirdi.

Bilim Şenliği’ne katılan öğrencilerin gösterdikleri performans ve sergiledikleri projeler büyük ilgi gördü. Metin Alparslan’ın da katılımıyla renklenen etkinlik, öğrencilerin bilimsel çalışmalarını sergileme fırsatı bulduğu önemli bir platform oldu.

Aksaray’da eğitim ve bilim alanında yapılan bu tür etkinliklerin gençlerin bilimsel meraklarını artırması ve geleceğe yönelik umutlarını güçlendirmesi açısından büyük önem taşıdığı belirtildi. Aksaray İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alparslan önderliğinde gerçekleştirilen Bilim Şenliği, öğrencilerin bilimle buluşmasına ve yeni keşifler yapmalarına olanak sağladı. Ağustos Gerçe