Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Avukatlar; Adli tatile oynaya oynaya girdi!

Aksaray Barosunun her yıl düzenlediği geleneksel adli tatil pikniği, Hasan Dağı Piknik alanında büyük bir katılımla gerçekleşti.

Aksaray Barosunun her yıl

Aksaray Barosu avukatları, Hasan Dağı Bozkurt Düzlüğü’nde düzenlenen piknikte bir araya geldi. Baro Başkanı Av. Ferit Köse, etkinliğin meslektaşlar arasındaki ilişkileri güçlendirdiğini ve yeni adli yıla dinlenmiş şekilde girmeleri için önemli olduğunu vurguladı.

Aksaray Barosunun her yıl geleneksel olarak düzenlediği adli tatil pikniği, 19 Temmuz 2024 Cuma günü Hasan Dağı Bozkurt Düzlüğü piknik alanında büyük bir katılımla gerçekleştirildi. Aksaray Barosu avukatları, sohbet, kaynaşma, dostluk ve dayanışma duygularının ön planda olduğu bu etkinlikte keyifli bir gün geçirdi.

Tamam Piknik öncesi büyük bir coşku yaşayan avukatlar, doğanın içinde stresten uzak, samimi bir ortamda bir araya geldi. Piknik boyunca çeşitli aktiviteler düzenlendi ve katılımcılar hem eğlendi hem de meslektaşlarıyla daha yakın ilişkiler kurma fırsatı buldu.

Etkinlikte bir konuşma yapan Baro Başkanı Av. Ferit Köse, bu tür dostluk buluşmalarının meslektaşlar arasındaki birliği ve beraberliği pekiştirdiğini belirterek şunları söyledi: “Meslektaşlar arasındaki birliği ve beraberliği pekiştirmenin yanı sıra stres atma ve eğlenme açısından önemli bulduğumuz adli tatil pikniği, Aksaray Barosu avukatlarının arasındaki ilişkileri daha da güçlendireceğine inanıyoruz. Hem eğlencenin hem de dostluğun tadını yaşamamıza vesile olan herkese bir kere daha teşekkür ediyorum. Adalet hizmetinin etkin, verimli, hızlı ve tarafsız bir şekilde yerine getirilmesi için üstün çaba gösteren tüm meslektaşlarımıza; yeni adli yıla dinlenmiş bir şekilde girebilmeleri ve güzel geçmesi dileğiyle iyi tatiller diliyoruz.”

Aksaray Barosu avukatları, geleneksel adli tatil pikniği sayesinde mesleki dayanışma ve dostluklarını pekiştirerek yeni adli yıla moralli bir başlangıç yapmayı hedefliyor. Ağustos Gerçe