Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da ATV faciası: Gençlerin gezintisi kanlı sonla sona erdi!

Aksaray Bayram Baba Mahallesi’nde meydana gelen kaza, Aksaray’da büyük endişe yarattı.

Aksaray Bayram Baba Mahallesi'nde

Aksaray’da ATV kiralayan gençlerin gezintisi korkunç bir kaza ile son buldu. Direksiyon hakimiyeti kaybedilen ATV takla attı, 2 kişi yaralandı!

Aksaray’ın Bayram Baba Mahallesi’nde meydana gelen kaza, şehirde büyük endişe yarattı. Edinilen bilgilere göre, Aksaraylı gençlerden Z.S.K (21) yönetimindeki 68 ADV 026 plakalı ATV ile gezintiye çıkmışlardı. Ancak gezinti aniden korkunç bir kaza ile son buldu. ATV’nin direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu araç takla attı. Kazada sürücü Z.S.K. ve ATV’de yolcu olarak bulunan C.Ö. (21) yaralandı. Çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112 acil çağrı merkezine bildirirken, sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi.

Sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahalelerini olay yerinde gerçekleştirdikten sonra Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’ne nakletti. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilirken, polis ekipleri kazayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı. Kazanın nedeni henüz netlik kazanmazken, kaza sonrası ATV’nin hasar gördüğü gözlendi.

Ağustos Gerçe