Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da arazi sulama tartışması kanlı bitti 6 yaralı

Ortaköy’de arazi sulama meselesinden

Ortaköy’de arazi sulama meselesinden dolayı çıkan kavgada 6 kişi silahla vuruldu.

Aksaray İli Ortaköy ilçesi Cumali ve Gödelerli nüfusuna kayıtlı iki grubun arazi sulama suyundan dolayı aralarında çıkan tartışma taşlı, sopalı ve kürekli kavgaya dönerken çıkan kavgada silahlar konuştu.
Olay; Ortaköy ilçesi İstiklal Mahallesi Balcı Caddesinde meydana geldi.


Edinilen bilgiye göre; Ortaköy ilçesine bağlı Gödelerli köyü nüfusuna kayıtlı R. K. (50) Ortaköy ilçesinde kurulan Perşembe pazarına alışverişe geldi. Ortaköy ilçesi istiklal mahallesi Balcı caddesinde  İ. K. (53) ile karşılaştı. Daha önceden aralarında arazi sulama meselesinden dolayı husumet bulunan iki taraf tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada taşlar, sopalar ve küreklerle iki gurup bir birine saldırdı. Kavga esnasında R. K. aracında bulunan tüfeğini alarak İ. K. ve oğullarına tüfekle ateş açtı. Açılan silahlı ateşe İ. K. ve oğulları karşılık verince çıkan çatışmada her iki taraftan R.K.(38) A.K.(44) A.K.(29) C.K.(44) R.K. (50) ve H.O. toplam 6 kişi yaralandı.
Olayı gören çevredeki vatandalar durumu 112 Acil Çağrı merkezini arayarak bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri bölgeyi abluka altına alırken 112 salık ekipleri yaralıları Aksaray Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesine sevk etti. Burada tedavi altına alınan yaralıların salık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirilirken polis olayla ilgili inceleme başlattı. Olayla ilgili Ortaköy Cumhuriyet savcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.
Haber: Avni Kuru