Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da alkollü sürücüden skandal tepki: Senin görevin bu değil!

Aksaray’ da alkollü olarak direksiyon başında yakalanan bir sürücü, polis tarafından durdurulduktan sonra basın mensuplarının işini yapmasına müdahale etti!

Aksaray’ da alkollü olarak

Aksaray’ın Hacı Hasanlı Mahallesi Kalealtı Caddesi üzerinde yapılan şok uygulamada, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Trafik Şubesi ekipleri, şüpheli hareketler sergileyen 34 TS plakalı aracı durdurdu.

Ehliyet ve ruhsat kontrolünden geçirilen sürücü T.S., polislerin alkol kontrolü yapma isteğine uzun süre direndi. Ancak uygulama amiri tarafından ikna edilen sürücü, nihayet alkol metreye üflediğinde 1.16 promil alkollü çıktı.

Polis işlemleri sürerken, olayı görüntülemek isteyen gazeteciye sürücü tepki gösterdi. Gazetecinin üzerine yürüyüp, “Senin görevin bu değil kardeşim. Senin görevin başka, boş ver. Senin görevin nedir arkadaşım?” diyerek basın mensuplarının işini yapmasını engellemeye çalıştı. Alkollü olduğunu unutan sürücü, sürekli telefonla yakınlarını arayarak yardım istedi ve polislerin işlemlerini hızlandırmaması için çaba sarf etti.

Ancak alkollü araç kullanmaktan dolayı 6 bin 439 TL para cezası kesilen T.S.’nin ehliyetine de 6 ay süreyle el konuldu. Aracı ise uygulama noktasına çağrılan bir yakınına teslim edildi. Gazetecinin görüntü almaya devam etmesi üzerine sürücü, “Ayıp” diyerek küfrettiği görüldü. Avni Kuru